WINNEN MET BINGO

U kunt als u wilt op internet allerlei spelletjes gratis spelen, ook bingo. Als u naar een online bingosite gaat, kunt u met de bonus die u daar krijgt beginnen met spelen zonder dat het u wat kost. Zo kunt u winnen met bingo zonder geld in te zetten. Het spannende bij bingo op internet is dat u kunt winnen met zoveel kaarten u maar wilt. Er is een maximum van 20 bingokaarten per ronde maar dat lijkt ons ruim voldoende. U heeft op deze manier van spelen veel meer kans om te winnen.

Iedere ronde zijn er verschillende winnaar, dit komt omdat er in drie fases gespeeld wordt, eerst spelen we om een rij van nummers, vervolgens moet u twee rijen vol hebben om te winnen met bingo en tenslotte gaat het om de volle kaart.

SPEEL ONLINE BINGO EN WIN

Bij het bingospel kunt u zelf uitmaken hoeveel geld u wilt inzetten de kaarten zijn namelijk in verschillende prijsklassen te koop, vanaf 1 cent per kaart is het al mogelijk om mee te doen en te winnen met bingo. Hoe hoger de kaartprijs, hoe hoger de prijzen die te verdienen zijn. Maak dus zelf uit welke prijs u wilt betalen om het spel te spelen.

Vindt u bingo spelen zo leuk dat u voor de grote prijzen mee wilt doen dan kan u geld storten op de spelersrekening. De eerste storting met iDeal, wordt onmiddellijk verdriedubbeld en levert dus extra geld op. Stort u bijvoorbeeld 50 euro dan krijgt u €150,- saldo op uw spelersrekening. Tijdens het spelen verdient uregelmatig allerlei aantrekkelijke bonussen. kijk maar eens bij Bingocams hoe het daar gaat.

BeterBingo heeft wekelijks extra bonussen voor spelers die via iDeal een overboeking maken. iDeal is voor spelers uit Nederland verreweg de gemakkelijkste manier om geld over te boeken. Hoe meer geld u stort, hoe hoger uw voordeel uitvalt. Elke bingowebsite is blij met zijn spelers en laat dat iedere week weer zien. Iedere week is er wel een voorstel waarmee u voordelig kaarten kunt kopen om de mooiste prijzen te winnen.

BeterBingo biedt u nog veel meer dan alleen online bingo, ze hebben voor de liefhebbers ook nog vele leuke spelletjes voor uren lang vermaak. Met al die leuke spelletjes hoeft u zich echt nooit te vervelen. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze meest favoriete plek om online bingo te spelen.