BINGO BONUS

De miljoenen bingo liefhebbers van over de hele wereld die het gewone bingo spel spelen lopen enorme bonussen mis omdat deze alleen uitgekeerd worden bij het online bingospel. De spelers zijn dus eigenlijk dief van hun eigen portemonnee. Sommige aanbieders keren nieuwe spelers gratis speelgeld uit. Op deze manier kan de nieuwe speler op een prettige manier kennis maken met het gratis bingospel.

Het gewone bingospel is iets heel anders dan spelen op internet. De prijzen zijn vaak vele malen hoger, u kunt spelen waar en wanneer u wilt en u kunt uw eigen bingoroom uitkiezen. De inzet kan per bingoroom verschillen en daar aan vast de uit te keren prijzen, het kan zomaar gebeuren dat deze in de duizenden euro’s lopen.

PROFITEER VAN DE VOORDELEN

Er is een grote bonusstrijd gaande tussen de bingo aanbieders. De uit te keren bonussen worden steeds hoger, de aanbieder probeert op deze manier de grootste aanbieder te blijven. Bijkomende reden is om maar zoveel mogelijk nieuwe bonus bingo spelers binnen te halen die met een grote bonus een account aanmaken.

Onze bedoeling is om u wegwijs te maken in de wereld van het online bingo spelen, met de nadruk op de bingobonus. Op deze manier weet u precies hoe u van de voordelen kunt genieten en hoeveel mogelijkheden er zijn. Als u begint liggen er allerlei bonussen op u te wachten, maar het is ook interessant als er na verloop van tijd ook extra’s voor u beschikbaar zijn.

Ieder aanbieder heeft op de eigen website ook de uitleg staan over de bonus en het type voordeeltje dat de aanbieder uitkeert en hoe u in aanmerking kan komen voor een extra bingo bonus, een voorbeeld hiervan is de iDeal bonus. kijk maar eens bij BeterBingo hoe het daar gaat.

Op deze manier kunt u dus voordelig kennismaken met het online bingo spelen. De tweede reden is dat veel aanbieders bij een aanmelding een storting doen op het nieuw geopende account.

MEEDOEN

De reden dat steeds meer mensen gaan spelen zit hem in het feit dat bingosites een bingo bonus geven als een nieuwe speler zich aanmeldt, die kan dan gratis spelen en de mogelijkheden die er zijn uitproberen.