ONLINE BINGO

Online bingo wordt met meerdere spelers tegelijk gespeeld, alle spelers die in eenzelfde bingokamer spelen doen mee om de prijzenpot te winnen. Hoe meer spelers hoe groter de prijzenpot er is keuze uit meerdere bingokamers, elk met hun eigen kaartprijzen en jackpot. bingokamers, elk met hun eigen kaartprijzen en jackpots. U kunt dus zelf bepalen in welke kamer u het liefst speelt. Op deze manier heeft u uw budget zelf in de hand. Alle bingokamers bieden de mogelijkheid om tijdens het spelen met de anders spelers te chatten, op deze manier kunt lekker bijkletsen en ervaringen uitwisselen. Hoe groot de prijzenpot is hangt af van het aantal deelnemers per bingokamer. Hoe meer kaarten er verkocht worden hoe hoger de uit te keren prijzen. De prijzen pot wordt verdeeld. Eén deel is voor een patroon en één deel wordt gebruikt voor de volle kaart. Door middel van een klok wordt aangegeven wanneer een nieuwe ronde begint.

PRIJZEN WINNEN MET BINGO

Het leukst is het als u online bingo om echt geld speelt, de te winnen prijzen zijn erg aantrekkelijk en de mogelijkheid om een behoorlijke jackpot te winnen maakt het online bingo spelen des te aantrekkelijker. U koopt de kaarten in de ruimte waarin u speelt, met de aankoopbutton in uw scherm kunt u aangeven met hoeveel kaarten u de komende ronde wilt spelen. U kunt ook al kaarten met bijvoorbeeld iDeal voor de volgende ronden kopen, deze worden dan automatisch voor u gereserveerd.

Op het moment dat u uw kaarten gekocht heeft en het online bingospel gaat beginnen ziet u aan de linkerkant van uw beeldscherm de balletjes naar beneden vallen. Als het gevallen nummer op uw kaart staat wordt dat automatisch door de computer geregistreerd en er verschijnt een kruisje op uw kaart. U heeft ook de mogelijkheid om gratis online bingo te spelen. Dit levert geen geld op mits u een bingo bonus krijgt. Bij deze aanbieder krijgen alle nieuwe online bingospelers een bonus van €5 aan bingogeld. Met deze bonus heeft u de mogelijkheid om met echt geld aan de spellen mee te doen en mee te dingen naar de prijzen.

Vindt u bingo spelen zo leuk dat u voor de grote prijzen mee wilt doen dan kunt u geld overmaken naar uw spelersrekening. De eerste storting met iDeal, wordt onmiddellijk verdriedubbeld en levert dus extra geld op. Stort u bijvoorbeeld 50 euro dan krijgt u €150,- in totaal. Tijdens online bingo verdient u regelmatig bonussen.

Online bingo spelen bij BeterBingo is nog veel leuker dan bij andere traditionele aanbieders. Dankzij de wonderen van de techniek kunt u uw webcam gebruiken om net als andere spelers in beeld te komen. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar het maar het wel leuk.

BINGOSPEL ONLINE

Het Bingo spel is al heel oud. Met de opkomst van internet is ook het online bingo spelen een ware rage. Dat online bingo spelen steeds populairder wordt heeft als voordeel dat u de deur niet meer uit hoeft en vanuit uw eigen luie stoel kan meedoen. Al uw bingovrienden ontmoet u op internet en als u wilt gaat het kopen en afstrepen van de bingokaarten helemaal automatisch. Met een kopje koffie binnen handbereik of een lekker glaasje wijn is dit natuurlijk een uitje in eigen huis.

Het spelen van online bingo heeft een aantal voordelen. U heeft de mogelijkheid om alle nummers die vallen automatisch af te laten strepen. U hoeft nooit rekening te houden met een bepaalde speelduur en u kunt online bingo 24 uur per dag spelen! Het grootste voordeel dat we kunnen bedenken is dat u vanuit huis kunt spelen. U hoeft de deur niet meer uit om uw favoriete spel te spelen.