IDEAL BINGO

Er zijn zogenaamde iDeal bingo bonussen. Deze worden op onze site gepromoot. De iDeal bonus ontvangt u als u met iDeal geld stort op uw bingo account. Er zijn verschillende sites die extra stortingsbonussen uitkeren als u geld stort. Deze bonussen kunnen wel oplopen tot 25%. Als u speelt bij een iDeal bingo site kunt u ook speciale online bonussen in de wacht slepen en dat is waar het natuurlijk allemaal om draait bij het spel.

Het is voor de iDeal bingo aanbieders moeilijk om originele bonussen aan te bieden simpelweg om het feit dat er zoveel goede aanbieders zijn. Een aantal bingo sites heeft een geweldige bingo bonus bedacht in de vorm van gratis speelgeld.

IDEAL BINGO BONUS

Bij de iDeal bingo sites die op onze site gepromoot worden krijgt u als nieuwe speler altijd een stortingsbonus uitgekeerd. Deze bonus kan wel oplopen tot meer dan €200 Dit is de hoogste en tevens beste bonus die u bij een online bingosite kunt krijgen.

Er komt bij iedere speler een moment dat u meer geld op uw account wilt storten. De meest voorkomende reden is dat u als speler door wilt stromen naar de duurdere bingorooms. De prijs van de kaarten ligt hier hoger maar daartegenover staat dat het prijzen geld ook vele malen hoger is.

Het is natuurlijk altijd leuk om gratis geld te ontvangen, u hoeft er tenslotte maar weinig moeite voor te doen. Het enige wat u hoeft te doen is u registreren bij de desbetreffende bingo aanbieder en u krijgt uw gratis geld uitgekeerd op uw account. Deze bonus is in de meeste gevallen maar een paar euro, dit lijkt weinig maar u moet het in de juiste verhouding zien. Er zijn al bingosites waar de kaart verkoop begint bij € 0,01 voor heel weinig kunt u dus veel plezier hebben.

Iedereen die graag bingo spelen wil kan dat doen. De sites zijn zeer toegankelijk en de bingoballen rollen iedere ronde weer. Het is leuk om mee te doen en af en toe een bingokaart te kopen. Wanneer u een klein bedrag met iDeal stort kunt ook u degene zijn die binnenkort een mooie prijs gaat winnen bij BeterBingo.

BINGOSPEL

Wij raden u aan om de door ons gepromote iDeal bingo sites rustig te bekijken, niet iedere aanbieder van iDeal bingo geeft even hoge stortingsbonussen. Alle aanbieders keren een stortingsbonus uit. U kunt dus zelf bepalen waar u het liefst gratis wilt gaan spelen.