BINGO VRIENDEN

Hele vriendengroepen zijn inmiddels ontstaan door het online bingo spel. Ook zijn er gezellige clubs met bingovrienden die samen spelen. Dit gebeurt bij één van de vele online bingo sites. Heeft u ook zo’n clubje bingovrienden? Nodig ze dan eens uit om het online spelen uit te proberen. U kunt dit doen via de online site waar u zelf speelt. Niet alleen uw vrienden krijgen zo een bonus als ze zich aanmelden, u als aanmelder komt ook in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor de nieuwe spelers die u aanmeldt.

U ontvangt bijvoorbeeld gratis speelgeld of gratis bingokaarten voor iedere nieuwe vriend die door u wordt aangemeld. Wat is er tenslotte leuker dan met uw eigen vrienden uw favoriete spel te spelen. De meeste online bingo sites hebben een speciale pagina die u kunt invullen en zo uw bingo vrienden en bekenden uit nodigen om samen te spelen.

VRIENDEN OPZOEKEN BIJ BINGO

BeterBingo is verreweg de leukste plek om online bingo te spelen. Dit komt omdat u niet het gevoel krijgt alsof u alleen maar tegen een computer staat te praten. U kunt zien dat alle leuke mensen zien met wie u speelt en ze op die manier nog beter leren kennen. U kunt praten en lachen met al uw bingo vrienden of even met iemand apart. De site is uniek en heeft een geweldige groep van spelers.

U kunt vriendschappen sluiten bij online bingo. Als u een tijdje aanwezig bent in een bingokamer ziet u vaak dezelfde spelers terugkomen. Spelers vinden het leuk om elkaar op te zoeken en met elkaar te kletsen over wat dan ook. Wilt u iemand privé spreken dan is dat mogelijk door de optie die de bingokamer heeft. Nodig een vriend uit door op de naam van de speler te klikken, en vervolgens de knop ‘Start privé gesprek’ te gebruiken, er opent er een venster waar u samen een gesprek kunt beginnen, voor u het weet heeft u een aantal bingo vrienden. kijk maar eens bij BeterBingo hoe het daar gaat.

Nergens worden zoveel bonussen weggegeven als bij online bingo. Er is één bonus die niet vaak wordt genoemd en dat is de wekelijkse bonus, deze bonus keert dus iedere week terug ook voor uw bingo vrienden. De wekelijkse bingo bonus is op vaste dagen en vaste tijden te verdienen.

BINGO SPELEN

Als u een tijdje online bingo hebt gespeelt weet u precies wanneer deze bonussen te verkrijgen zijn. U weet precies wanneer u een storting moet doen om voor deze bonus in aanmerking te komen. De wekelijkse bonus is erg voordelig voor u gezien het feit van het hoge bonus percentage.